Mediesean participant la campionatele europene si mondiale de culturism natural

Luna trecuta va anuntam despre medieseanul Adrian Contor, care va participa, in luna mai a acestui an, la Campionatele Internationale de Culturism Natural, care se desfasoara in Germania. Adrian locuieste de patru ani in Germania si aceasta este prima lui participare la o competitie internationala, la categoria Master 50 -59 de ani, fiind membru cu drepturi depline in German Natural Bodybuilding and Fitness Federation.

Vestile bune continua pentru Adrian. Datorita punctajului foarte bun obtinut pentru calificare la competitia din 12 mai 2018, Contor a fost anuntat ca poate participa si la alte doua evenimente internationale. Este vorba de Campionatele Mondiale, din data de 2 iunie a.c., in Cehia, si la Campionatele Europene, din 27 octombrie a.c., Ungaria. Adrian Contor a inceput sa faca patru antrenamente zilnic. Obiectivul sau este sa participe la concursul Mr. Olympia.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.