Mediaşul are strada Lavandei

În această săptamâna o stradă nouă din municipiul Mediaș a primit nume. Unul dintre proiectele de hotărâre înscrise pe ordinea de zi a ședinţei ordinare a Consiliului Local Mediaș din luna iulie, care a avut loc luni, 27 iulie a.c., s-a referit la atribuirea denumirii unei străzi. O structură stradală nouă  din cartierul Vitrometan, situată în zona străzii Iuliu Maniu, a primit numele de strada Lavandei.

Conform documentaţiei noua stradă are o lungime de 81,34 metri liniari, o lăţime de 7 metri liniari și va asigura accesul la șase parcele de teren. Strada Lavandei are accesul din strada Iuliu Maniu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.