Marsul Centenarului a ajuns la Copsa Mica

Duminica, 15 iulie 2018, participantii la Marsul Centenarului, plecati de la 1 iulie 2018 de la Alba Iulia, au ajuns la Copsa Mica. Traseul zilei, Dumbraveni-Medias-Copsa Mica, a avut o lungime de aproximativ 32 de kilometri.

Participantii, elevi, studenti si romani din Basarabia, carora li s-au alaturat pe drum frati din Romania, au urmat in mars un traseu prin localitatile Alba Iulia – Turda – Cluj – Reghin – Tg. Mures – Sighisoara – Dumbraveni si se indreapta maine spre Slimnic-Sibiu. Punctul terminus al marsului este orasul Chisinau din Republica Moldova, unde spera sa ajunga la data de 1 septembrie.

Oficialitatile din Copsa Mica i-au gazduit pe drumeti in Centrul de Pregatire a Pompierilor Voluntari, iar veteranii acestui serviciu local au fost insarcinati cu prepararea unei cine pentru oaspeti. Neavand spatii de cazare dedicate in oras, Pompierii Voluntari si-au amenajat spatiul pentru a veni in ajutorul participantilor la mars.  Azi dimineata, participantii la Marsul Centenarului s-au pus din nou in miscare, cu destinatia zilei Slimnic.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.