Marea Curatenie de Primavara la Copsa Mica

Ieri, 10 aprilie a.c., intre orele 11.00-13.00, elevii unitatilor de invatamant gimnazial si liceal copsene au organizat, in colaborare cu Primaria orasului Copsa Mica, o ampla actiune de ecologizare a orasului, pentru a putea intampina Sfintele Sarbatori de Pasti cum se cuvine.

Cei peste 400 de elevi, organizati pe echipe, si-au impartit orasul pe zone de actiune, pe care le-au ecologizat exemplar. Inarmati cu manusi, saci menajeri si multa veselie, elevii au reusit, in timp de doua ore, sa adune o remorca plina cu saci de gunoi. In acelasi timp, au dat un exemplu pozitiv tuturor locuitorilor orasului, care, impulsionati de entuziasmul copiilor, le-au sarit in ajutor.

Actiunea a fost supervizata de cadrele didactice din unitatile de invatamant locale, de reprezentanti ai Primariei, de pompierii voluntari ai SVSU Copsa Mica si de politisti locali.

Deseurile rezultate in urma actiunii au fost depozitate in trei zone ale orasului, timp de cateva ore, pentru a transmite un mesaj de sensibilizare catre toti cetatenii orasului Copsa Mica. „Multumim tuturor celor prezenti la actiunea de ecologizare, elevi si cetateni, care au decis sa dea un exemplu de harnicie si au dat o mana de ajutor autoritatilor pentru a intampina Sarbatorile de Pasti cu un oras mai curat”, spun reprezentantii Primariei.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.