Concurs de planuri de afaceri “Antreprenorii Viitorului”

Clubul Medias Networking in parteneriat cu Asociatia Intreprinzatorilor de pe Tarnave invita tinerii intre 14 si 19 ani la concursul de planuri de afaceri “Antreprenorii viitorului”.

Scopul concursului este promovarea spiritului antreprenorial in randul tinerilor. Concursul se va desfasura in paralel in Medias si Tarnaveni in perioada 10.04 – 17.05.2017 conform urmatorului program:

– 10.04 – 10.05 – primirea planurilor de afaceri

– 10.05 – 17.05 – semifinale (selectia se va face separat in fiecare locatie a concursului)

– 17.05 – sustinerea live a planurilor de afaceri in finala si premierea concursului

Participantii se pot grupa in echipe de maxim 3 persoane iar pentru a participa trebuie sa trimita prin e-mail la adresa contact@mediasnetworking.ro, pe sablonul concursului un plan de afaceri care sa tina cont de urmatoarele aspecte:

Ideea de afacere trebuie sa raspunda unei nevoi din piata locala, regionala, nationala sau internationala, din orice domeniu de activitate
Planul de afaceri sa poata fi implementat
Toate informatiile din cadrul sablonului sa fie completate si argumentate

Juriul concursului este compus din oameni de afaceri, membrii ai Medias Networking Club si ASITAR Tarnaveni si va fi anuntat nominal inainte de premiere.  Se vor premia primele 3 planuri de afaceri cu cel mai mare punctaj conform grilei de evaluare din Anexa 2. Premiile oferite sunt in bani, respectiv produse/servicii ale membrilor Medias Networking Club si ASITAR,  dupa cum urmeaza: Premiul 1 – 1200 lei, Premiul 2 – 900 lei si Premiul 3 – 600 lei. Castigatorul concursului va primi suport in cazul implementarii efective a  planului de afaceri.

Regulamentul complet, sablonul si grila de evaluare se regasesc la adresa: http://mediasnetworking.ro/concurs-planuri-de-afaceri-antreprenorii-viitorului/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *