Marcel Manea se pregăteşte pentru Campionatul Mondial de Culturism

Culturistul Marcel Manea se pregăteşte pentru Campionatul Mondial de Culturism. Competiţia are loc în Spania, iar momentan Marcel se afla alături de lotul naţional la Bucureşti.

Marcel este legitimat la Clubul Power Gym Mediaș și antrenat de Mihai Madarași.Este primul titlu de campion european din palmaresul sportivului si al clubului medişean. În cursul zilei de ieri lotul naţional a fost prezent la emisiunea Vorbeşte lumea, de la Pro TV.

Un interviu realizat dupa câştigarea titlului european poti vedea aici. Marcel a concurat la categoria Masters + 40 de ani la Campionatul European, eveniment desfăşurat în perioada 18-20 septembrie a.c., în localitatea Santa Susana din Spania.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.