Marcel Manea a avut un an competitional foarte bun

Culturistul Marcel Manea a avut un an competitional foarte bun. Sportivul legitimat la Power Gym Medias a castigat majoritatea competitiilor la care a participat. “Sunt bucuros ca sunt sportivul clubului Power Gym Medias, cu ani in urma mi-a dat o sansa sa particip la competitii mulțumesc, Mihai Madarasi”, a scris Marcel pe facebook.

Rezultate 2020:

Loc-1 la Campionatele Mondial

Loc-1 la Campionatele Europene

Loc-1 la Campionatele Balcanice

Loc-2 la Campionatele Nationale

“Nu obtineam aceste rezultate dacă nu aveam langa mine familia, care m-a sustinut tot timpul si a indurat tot comportamentul meu inainte de competitii (VA IUBESC) foartet mult.

Vreau sa multumesc omului care a avut incredere in mine ca voi obtine rezultate foarte bune, Domnului Presedinte al FRCF Gabriel Toncea, un om deosebit care lupta cu sufletul sa ajute Culturismul Romanesc si drept dovada datorita lui s-a reusit ca Lotul National la României sa facă deplasarile la Europene si Mondiale si sa fie ca o familie, sa obtina cele mai bune rezultate. Sunt fericit ca am putut reprezentat Romania la toate competitiile”, a mai adaugat Marcel.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.