Lucian Szekely-Rafan participă la expoziția de grup Paralysé

Artistul plastic medieșean, Lucian Szekely-Rafan participă la expoziția de grup Paralysé. The Cosmic House din Cluj Napoca găzduiește în acestă lună expoziția de grup Paralysé, concept curatorial realizat de către echipa TothemArt, care te invită să descoperi diversitatea artistică, atât a Clujului cât și a altor urbe din țară printr-o amplă selecție.


„Ne propunem să facilităm conexiunea dintre publicului consumator de artă și artiștii zilelor noastre, aducând stiluri unice în tehnici variate ce vă vor învălui in lumea procesului creativ contemporan. Începând de pe 8 octombrie părăsește cotidianul egocentric, și îmbarcă-te într-o călătorie spre sinestezia simțurilor in cadrul expozitiei Paralysé, unde vei avea ocazia să admiri lucrări create de către artiști pasionați ai școlii de la Cluj și nu numai! Lasă-te purtat de imaginație in lumea vastă a formelor si esențelor artistice TothemArt într-un spațiu ce îmbină confortul urban și potențialul de regăsire a sinelui în natură: Cosmic House! Respiră o gură de aer proaspăt pe terasă sau în grădină și ieși din clasica paradigmă corporatistă în această toamnă!”, spun organizatorii.

ARTIȘTI: Cristian Bara | Dragoș Călina| Ada Maria | Bianca Kiș | Victor Seiche| Alexandra Stoleru |Adina Suciu| Lucian Szekely-Răfan| Simona Tudose
PROGRAM DE VIZITARE| 8-18 octombrie |15:00-22:00
Accesul publicului la eveniment este gratuit și se realizează conform regulilor de siguranță impuse de evoluția răspândirii coronavirusului.

Expoziții Lucian Szekely-Rafan:

2001-2004, Casa Schuller Mediaș, de grup si personală;
2003, Oradea, personală;
2003-2004, de grup Cluj-Napoca;
2004, personală, Satu Mare, Oradea;
2005, Mediaș, de grup;
2006, Aiud, România, Bienala de gravură mică.

Expoziții internaționale:

2002, Le Teil, Franța, personală;
2003, Montelimar, Franța, personală;
2004, Cadaques, Barcelona, Spania, Bienala de gravură mică;
2005, Cadaques, Barcelona, Spania, Bienala de gravură mică.

Membru al asociației culturale Tam-Tam începând cu anul 2005.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.