Laura Târțău si Andrei Alexander Pop expun la Mediaş

În acest sfârşit de săptămână cu ocazia evenimentului Noaptea Albă a Galeriilor, artiştii Laura Târțău şi Andrei Alexander Pop expun la Sinagoga Mediaş.

” UNIT ” este tema expoziției pe care o puteti vedea la Noaptea Alba a Galeriilor Medias si este semnată de artiștii Laura Târțău si Andrei Alexander Pop. Împreună configurează ideea de unitate printr-o instalație cu obiecte din sticlă suflată, o hartă a lumii celeste (proiectată pavimentar) numită “ Galaxia la picioarele tale ” si o hartă a umanității emoționale (proiectată vertical) numită “Together”.

Conceptul proiectului aduce în atenție explorarea universurilor paralele , diurne și nocturne, pământene și astrale, naturale și artistice. Astfel se naște o uniune a imaginarului universal,  între cel pământean, – cu omul în rostul și rostuirea sa-  și cel astral, acestea fiind sugestii de introspecție și cunoaștere a universurilor din noi, cu noi si pentru noi,  raportate la societate și la propriul drum inițiatic, pe care fiecare îl are de parcurs.

Detalii am aflat aseară la Interviurile Mediaş News Blog din partea lui Horaţiu Oltean.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.