La Mediaş este interzisă activitatea restaurentelor în interiorul clădirilor

În cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, din data de 5 noiembrie a.c. s-a analizat situația epidemiologică la nivelul județului Sibiu și s-a adoptat Hotărârea nr. 76/2020 care prevede o serie de măsuri de prevenire și limitare a răspândirii virusului SARS CoV-2.

Începând cu data azi, 06.11.2020, ora 00:00 până la data de 19.11.2020, ora 24:00, pe teritoriul Municipiului Mediaş activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi /sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor este interzisă.

Deasemenea activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă doar pentru persoane cazate în cadrul acestor unităţi. Activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc este interzisă, iar organizarea şi desfăşurarea spectacolelor de tipul drive–in sunt interzise.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.