La Mediaş este interzisă activitatea restaurentelor în interiorul clădirilor

În cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, din data de 5 noiembrie a.c. s-a analizat situația epidemiologică la nivelul județului Sibiu și s-a adoptat Hotărârea nr. 76/2020 care prevede o serie de măsuri de prevenire și limitare a răspândirii virusului SARS CoV-2.

Începând cu data azi, 06.11.2020, ora 00:00 până la data de 19.11.2020, ora 24:00, pe teritoriul Municipiului Mediaş activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi /sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor este interzisă.

Deasemenea activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă doar pentru persoane cazate în cadrul acestor unităţi. Activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc este interzisă, iar organizarea şi desfăşurarea spectacolelor de tipul drive–in sunt interzise.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *