Józsa Domokos sustine primul concert de orga din stagiunea Orgelsommer 2018

Biserica Evanghelica „Sf. Margareta” Medias (Piata Castelului, nr. 2) va invita azi, 18 iunie, de la ora 19:00, la concertul sustinut de Jőzsa Domokos (Oradea). Este primul  concert de orga din cadrul stagiunii muzicale „Orgelsommer” 2018. Intrarea este libera.

Józsa Domokos a inceput studiul orgii la Oradea, in cadrul Universitatii Crestine Partium, si a continuat ulterior la Budapesta, sub indrumarea profesorilor János Kristófi si Lilla Szathmáry. Un loc important in activitatea sa artistica il ocupa muzica liturgica si bisericeasca. In anul 2013 i-au aparut doua CD-uri cu muzica religioasa, realizate cu sprijinul Episcopiei Romano-Catolice din Oradea. Incepand din 2002, este directorul muzical al parohiei romano-catolice ”Sfanta Treime” din Oradea.

In program: Johann Sebastian Bach, Georg Friedrich Händel, Dietrich Buxtehude, Domenio Zipoli, Carl Philipp Emanuel Bach.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.