Ioana Cristina Corburean este neînvinsă în Italia

De doi ani de zile jucătoarea de tenis de masă Ioana Cristina Corburean este neînvinsă în Italia. Ioana a fost legitimată la Clubul Romgaz Mediaş şi CSM Mediaş, iar momentan joacă pentru Apuania Carrara.

“Echipa mea, Apuania Carrara, se situează momentan pe locul 2 în grupa G ( grupa noastră), dar clasamentul se poate modifica de la un meci la celălalt, mereu se produce câte o surpriză și se schimbă calculele, altfel nu ar mai fi la fel de palpitant tenisul de masă.

Obiectivul nostru este promovarea în A2, iar obiectivul meu personal şi profesional este încheierea sezonului fără meci și fără set pierdut.

Anul 2020-2021 competițional va fi o provocare pentru noi, toți sportivii și toți antrenorii acestei lumi. Campionatul va fi unul mai scurt, din cauza condițiilor Covid, iar fiecare meci va conta enorm de mult.

La fete, Campionatul National pe echipe, seria B este format din 10 grupe, fiecare grupa alcătuită din 5,6 echipe. Primele 2 echipe clasate din fiecare grupa se vor întâlni într-un turneu final. Vor urca in liga superioară ( A2) primele 8 echipe”, mi-a spus Ioana.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.