Interviu cu Dan Ovidiu Ilcus (video)

In aceasta saptamana, Dan Ovidiu Ilcus, presedintele Fundatiei “Gandirea” si organizator de evenimente culturale, a fost invitatul meu la radio si in fata camerei de luat vederi. Am discutat despre evenimentele pe care le are in pregatire pentru luna martie, la Restaurantul Chinezesc Zen, modul de desfasurare a acestora si cateva aspecte privind viata culturala medieseana.

Printre planurile lui Dan se numara si acela de a aduce la Medias spectacolele „Monoloagele vaginului”, dupa Eve Ensler, o piesa care a devenit, in ultima vreme, un fel de „Biblie a feminismului modern”, si “Nimeni nu stie ce e in inima mea”, cel mai longeviv spectacol de cafenea din Sibiu. Acest spectacol se joaca cu casa inchisa de mai bine de zece ani de zile, din distributie facand parte unul dintre cei mai indragiti actori sibieni, Florin Cosulet.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.