Incident la prezentarea echipei Gaz Metan Medias

Prezentarea noului lot al echipei Gaz Metan Medias a avut parte de un incident neplacut. Inaintea meciului, fostul jucator al echipei Ioan Aloman, in varsta de 60 de ani, care acum face parte din staff-ul tehnic, a cazut pe teren datorita unor probleme de sanatate.

Aloman a fost asistat aproximativ 20 de minute de echipele de doctori prezente la stadion, dupa care a fost dus la spital la Tg. Mures. La fata locului au fost trei salvari.

UPDATE:  Ioan Aloman a incetat din viata. Dumnezeu sa-l odihneasca!

UPDATE: Marti, 11 iulie, de la ora 19:00 va avea loc saracusta la capela Catedralei Ortodoxe din Sighisoara. Inmormântarea este programata miercuri de la ora 13:00. Pentru cei care doresc sa il conduca pe ultimul drum pe fostul fotbalist si organizator de competitii al echipei, Clubul Gaz Metan va pune la dispozitie trei autocare. Acestea vor pleca miercuri de la ora 12:00 din parcarea Stadionului Gaz Metan. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.