Grupul de artă Creative HeARTS expune la Muzeul Gazelor Naturale

În data de 6 octombrie a.c., va avea loc la Muzeul Gazelor Naturale vernisajul expoziției de grafică, desen și pictură ,,Free Vibes’’. Expoziția cuprinde lucrări ale grupului de artă Creative HeARTS din Mediaș, înființat anul acesta din dragostea și pasiunea unor elevi pentru artă și frumos. Expoziția este deschisă publicului larg până în data de 11 noiembrie a.c., în intervalul orar 9:00-15:00.

Muzeul Gazelor Naturale are în obiectivele sale promovarea industriei gazului natural dar, și realizarea de evenimente de responsabilitate socială prin care își propune informarea și responsabilizarea comunității. Documentarea, informarea, calitatea, responsabilizarea și performanța stau la baza strategiei de performanță durabilă, având un impact pozitiv asupra comunității și a mediului în care instituția își desfășoară activitatea. În acest sens, Muzeul Gazelor Naturale realizează parteneriate cu diverse instituții de învățământ, instituții culturale, ONG-uri, asociații prin care organizează astfel de activități educative și culturale.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.