Gaz Metan Medias: Abonamente meciuri play-out

Mediesenii care doresc sa isi prelungeasca abonamentele pentru partidele din play-out-ul campionatului, sunt asteptati la casieria Stadionului Gaz Metan. Programul este sambata si duminica intre orele 10-13, respectiv luni intre orele 14-18. Pretul abonamentului valabil pentru cele 7 partide ramase din acest sezon competitional este de 50 lei.

Tot de sambata incepand cu ora 10:00 se pun in vanzare pentru partida pe care Gaz Metan o va disputa luni seara pe teren propriu cu ASA Targu-Mures. Orarul de vanzare al biletelor este identic cu cel al abonamentelor. Pretul unui bilet este de 10 lei in toate sectoarele stadionului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.