Galerie foto & video: Dinamic la Sibiu Sounds Festival

Formatia medieseana Dinamic a participat la Sibiu Sounds Festival. Baietii au concertat sambata, 20 iulie a.c., iar mai jos poti vedea o galerie foto si cateva minute din concert. Fotografiile au fost realizate de Radu Florian Cretu si Cristian Cojocariu.

Sibiu Sounds Festival se adreseaza tuturor formatiilor si artistilor care interpreteaza piese proprii, originale, care au in componența minim un membru cu domiciliul stabil pe raza judetului Sibiu.

In acest sfarsit de saptamana Dinamic are programate doua concerte. Vineri, 26 iulie a.c., de la ora 18:00 la Hanul Greweln (intrare libera) si sambata, 27 iulie a.c., de la ora 14:00, Pool Party la Complexul OASIS Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.