Galerie foto: Mărțișorul, sărbătorit de copiii din grădinițele medieșene

Venirea primăverii, precum și tradiția „Mărțișorului“ au fost sărbătorite de către micuții înscriși în cadrul Grădinițelor „Pinocchio“, „Dumbrava Minunată“, „Rază de Soare“, „Bucuria Copiilor“, „Piticot“ și ai Grădiniței nr. 12 din municipiul Mediaș.  Alături de reprezentanții Bibliotecii Municipale „St. L. Roth“, ai Muzeului Municipal și sub îndrumarea cadrelor didactice din unitățile de învățământ, preșcolarii au participat la activități specifice începutului de primăvară.

În cadrul evenimentului, copiii au confecționat mărțișoare și felicitări pentru a le oferi cu drag mamelor și doamnelor educatoare și au pregătit momente artistice dedicate tradiționalului Mărțișor, sărbătorit prin cântece și poezii specifice primăverii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.