Arena Platoș: Bikini Race, ediţia 2023

Primul weekend de primăvară readuce la Arena Platoș cel mai haios și mai inedit concurs al sezonului de evenimente, Bikini Race. Cele mai frumoase doamne și domnișoare care nu se tem de schiuri, de placă sau de răcoarea zăpezii vor oferi un spectacol memorabil pe pârtie la ediția din acest an a concursului Bikini Race, cel mai așteptat concurs al sezonului, ce va avea loc sâmbătă, 4 martie a.c..

Conceput inițial ca un concurs de frumusețe cu probe sportive lejere, Bikini Race s-a transformat între timp într-un concurs preponderant sportiv. Ediția din acest an va trece concurentele prin șase probe, prezentare pe catwalk și întrebări de cultură generală, probă de ski sau snowboard slalom pe pârtia D a complexului Arena Platoș Păltiniș, probă de limbo pe schiuri sau pe placă, o probă de coborât pe sanie, una de construit oameni de zăpadă urmată de o probă de aruncat cu bulgări la țintă, în… oamenii de zăpadă. Proba de aruncat cu bulgări se va desfășura în mișcare, pe banda școlii de schi Arena Platoș.

Marea câștigătoare a ediției din acest an va primi un voucher în valoare de 1000 de euro din partea www.vacanta-me.eu, pentru o excursie la schi în Austria. Alături de excursia în Austria, câștigătoarea va primi și ochelari tip Googles – Oakley Flight Tracker L, o pereche de căști wireless SkullCandy Jib True 2 și un costum de baie Rip Curl. Concurenta de pe locul secund va fi premiată cu un voucher la un salon de înfrumusețare, ochelari googles, căști și costum de baie iar locul III va pleca acasă cu căști, un costum de baie și mânuși de schi și snowboard 686.

Concursul se adresează exclusiv femeilor cu  vârsta minimă de 16 ani și nu are taxă de participare. Înscrierile de desfășoară on-line, pe www.arenaplatos.ro până în data de 3 martie 2023 ora 16:00  sau la ApresSki Bar Arena Platoș Păltiniș  în ziua de concurs, până la ora 11:30. Bikini Race are loc în 4 martie, de la ora 12, și va fi prezentat de vedeta tv Cosmina Păsărin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *