Galerie foto: Dorothea Brașovean la Festivalul Internațional de Modă Transilvania Fashion

Dorothea Brașovean a participat la ediția 2021 a Festivalului Internațional de Modă Transilvania Fashion va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 17-19 septembrie a.c..

 

Ciclul de evenimente care s-a întins pe durata a trei decenii a fost inițiat în anul 1992 de Grupul Mikotronic şi produs de Director Matei Miko. Scopul a fost crearea unui cadru select de promovare al designului textil și vestimentar, a creației și producției de accesorii, precum și a tehnicilor de prezentare clasice și neconvenționale, pentru realizarea unor momente memorabile în industria spectacolelor.

Locul de desfășurare al evenimentului a fost Esplanada Centrului de Cultură Urbană din Parcul Central din Cluj-Napoca, care s-a transformat datorită unei logistici impresionante de catwalk, sunet, lumină și ecrane LED, într-un superb amfiteatru în aer liber, străjuit de impunătoarea clădire a Cazinoului si de istorica fântână arteziană amenajate în 1897, inspirate de clădirile celebrului Palat Sanssouci de la Potsdam.

La festival au participat numeroși designeri, branduri, case de modă și universități, invitați speciali din țară și din străinătate, modele, hairstyliști, make-up artiști, fotografi, bloggeri și jurnaliști. Este pentru prima oară când toate Universităţile cu secţii de Fashion din ţară au prezentat colecţii ale absolvenţilor pe aceeaşi scenă.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.