Galerie foto: Dorothea Brașovean la Festivalul Internațional de Modă Transilvania Fashion

Dorothea Brașovean a participat la ediția 2021 a Festivalului Internațional de Modă Transilvania Fashion va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 17-19 septembrie a.c..

 

Ciclul de evenimente care s-a întins pe durata a trei decenii a fost inițiat în anul 1992 de Grupul Mikotronic şi produs de Director Matei Miko. Scopul a fost crearea unui cadru select de promovare al designului textil și vestimentar, a creației și producției de accesorii, precum și a tehnicilor de prezentare clasice și neconvenționale, pentru realizarea unor momente memorabile în industria spectacolelor.

Locul de desfășurare al evenimentului a fost Esplanada Centrului de Cultură Urbană din Parcul Central din Cluj-Napoca, care s-a transformat datorită unei logistici impresionante de catwalk, sunet, lumină și ecrane LED, într-un superb amfiteatru în aer liber, străjuit de impunătoarea clădire a Cazinoului si de istorica fântână arteziană amenajate în 1897, inspirate de clădirile celebrului Palat Sanssouci de la Potsdam.

La festival au participat numeroși designeri, branduri, case de modă și universități, invitați speciali din țară și din străinătate, modele, hairstyliști, make-up artiști, fotografi, bloggeri și jurnaliști. Este pentru prima oară când toate Universităţile cu secţii de Fashion din ţară au prezentat colecţii ale absolvenţilor pe aceeaşi scenă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *