Galerie foto: Cinema Edu la Medias

Timp de doua zile aproximativ 320 de liceeni medieseni au participat la proiectul Cinema -Edu, desfasurat la Muzeul Gazelor Naturale.

Initiatorii proiectului, Asociatia Culturala Macondo, organizeaza proiectii de film in cadrul proiectului Cinema-Edu, in luna martie, in 5 orase din tara Bucuresti, Craiova, Medias, Roman si Targu Mures . Cu ocazia Scolii Altfel, 26-30 martie, proiectul cuprinde mai multe proiectii simultane in diverse locatii si concursuri cu surprize pentru liceeni.

Proiectul Cinema-Edu este intiat de catre Asociatia Culturala Macondo si implementat cu sprijinul ROMGAZ.


Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Un comentariu


  1. Cinema-edu mi se pare un proiect foarte reusit pentru ca este extrem de util adolescentilor nostri cufundati mereu in smartphone-uri. A participat si fiul meu, licean fiind. Nu a fost el foarte lamurit cu filmele prezentate Beasts of the Southern Wild si Wasteland parca, dar dezbaterile de dupa chiar l-au ajutat sa vada lumea putin diferit, cu mai multa maturitate si responsabilitate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.