Festival Handmade Creative Buzz la Sibiu – editia 16

Mesterii faini, talentati si care au crezut in pasiunea lor vin in acest weekend la “Festival Handmade Creative Buzz la Sibiu – editia 16”. Daca ai nevoie de o injectie de pasiune, cadouri lucrate cu daruire, patiserie de casa, activitati recreative si distractive pentru pitici, aici e locul, la Forumul German Sibiu din strada General Magheru nr. 1-3. Toate produsele sunt lucrate cu suflet, au un mesaj din partea artizanilor si sunt facute sa aduca bucurie.

“Asociatia De Poveste”, cauza sociala pe care o sustinem si la aceasta editie, aparuta din dorinta de a aduce zambete pe fetele a peste 250 de copii, de a crea o lume mai buna si un viitor stralucit pentru ei, este prezenta cu ateliere de creatie pentru copii pe parcursul celor trei zile. Vino devreme, sa ai timp de vorba, la o placinta de casa si un ceai aromat. Daca nu ai mai ajuns pana acum la noi, este musai sa o faci acum, te vom impresiona prin tot ce ofera si inseamna Creative Buzz.

Atmosfera este de poveste, locatia uimitoare, iar noi suntem bucurosi sa sustinem antreprenoriatul creativ din 2014. Scopul evenimentului este de a populariza creativitatea si talentul romanesc, de a informa oamenii despre calitatea si unicitatea produselor lucrate manual, de a sustine productia si producatorii autohtoni, dar si de a crea un mediu de dezvoltare creativa pentru copii si pentru cei dornici sa participe la ateliere. Totodata, Creative Buzz este un eveniment dedicat intregii familii, indiferent de varsta! Ne gasesti de vineri pana duminica, de la 10:00 si pana seara la 20:00! Accesul este gratuit!”, anunta organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *