Fotograful Ionuţ Anişca la Interviurile Medias News Blog (video)

Vineri, 22 ianuarie a.c., de la ora 17:00, fotograful Ionuţ Anişca  a fost invitatul meu la Interviurile Medias News Blog. Am vorbit despre trecerea de la filozofie la fotografie a bunului meu prieten. 

„Toţi concurăm pentru timpul şi atenţia clienţilor noştri. Ceea ce puţini ştiu este că dincolo de produs, ceea ce vinde, este povestea din spatele produsului. Felul acela unic în care ai pus toate valorile tale la treaba în tot efortul tău. Personal cred cu tărie că orice produs, indiferent de forma şi structura sa, deţine un potential de lumină. O energie latentă ce-l poate transformă într-un produs extraordinar prin lumină şi umbră. Aşa că propun să ne întâlnim, să studiem în detaliu povestea produsului tău, să-l punem în cea mai bună lumină posibilă şi să cream fotografii de produs unice care să transmită această magie”, spune Ionuţ.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.