Instalația de nocturnă de la Arena Platoş Păltiniş

Pentru că interesul schiorilor și snowboarderilor este foarte mare după atâtea luni de carantină și izolare, începând din această săptămână, instalația de nocturnă de la Arena Platoş Păltiniş va funcționa și în zilele de vineri.

„Încă de la deschiderea complexului ne-am dorit să ajungem la un echilibru între numărul clienților care schiază ziua și cei care aleg să vină la ski pe nocturnă pentru a evita, pe cât se poate, aglomerația. La sugestia multora și în urma unui sondaj realizat pe pagina noastră de Facebook am decis să deschidem instalația de nocturnă și în zilele de vineri, ca să oferim o alternativă celor care doresc să ocolească aglomerația invariabilă din timpul zilei”, spune Ioana Dragomir, managerul complexului Arena Platoș.

Nocturna va funcționa în zilele de miercuri, vineri și sâmbătă, iar cartelele pentru a doua parte a zilei costă 70 de lei pentru adulți și 50 de lei pentru copii. Toate skipass-urile pot fi achiziționate on-line, pentru a evita cozile de la casierie, de pe site-ul www.arenaplatos.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *