Filarmonica de Stat Sibiu a fost decorată de Președintele României

De Ziua Culturii Naționale, Filarmonica de Stat Sibiu a fost decorată de Excelența Sa, președintele României domnul Klaus Iohannis cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor, categoria B – Muzică.

Președintele României a conferit această distincție în semn de apreciere pentru contribuția importantă avută la dezvoltarea culturală a țării noastre, pentru dăruirea pusă în procesul de educare prin cultură a publicului de toate vârstele și pentru excelență la nivel național și internațional.

Distincția acordată așează Filarmonica de Stat SIBIU alături de instituțiile de cultură care se află în subordinea Consiliului Județean Sibiu și care au primit recunoaștere și apreciere din partea președinției României:

  • Muzeul Astra – Ordinul ,,Meritul Cultural” în grad de ,,Cavaler”, Categoria E – Patrimoniul Cultural Național”
  • Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului – Ordinul ,,Meritul Cultural” în grad de ,,Cavaler, pentru – „Arta spectacolului”, iar doamnei Silvia Macrea – managerul ansamblului – i-a fost acordat Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, pentru „Promovarea culturii”
  • Biblioteca Astra Sibiu – Medalia Aniversară „Centenarul Marii Uniri”.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.