Două medieșence pe podium la Campionatele Naționale de Atletism

Două medieșence au urcat pe podium la Campionatele Naționale de Atletism. Azi, 20 martie a.c., s-au desfășurat Campionatele Naționale de Atletism rezervate celor sub 20 de ani, la Sala Ioan Soter din cadrul Complexului Național Lia Manoliu din București.

La finala de 3000 de metri medalia de aur a fost câștigată de Iulia Mărginean, care a încheiat cursa pe prima poziție în 9 minute, 36 de secunde și 82 de sutimi. Iulia a fost secondată de Alexandra Hudea, cu timpul de 9 minute, 44 de secunde și 8 sutimi iar pe poziția a treia s-a clasat colega lor de la Atletic Club Mica Romă din Blaj, Mihaela Blaga. Iulia Marginean și Alexandra Hudea au dublă legitimare, respectiv la Clubul Sportiv Școlar Mediaș și la Atletic Club Mica Romă Blaj.

Cele două atlete sunt pregatite de antrenorii Vasile Herman și Vasile Ibășfălean.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.