Doua mediesence, invitate la specializare in Cehia

Doua reprezentante ale Asociatiei de Turism si Ecologie Dianthus din Medias, Alexandra Cioc si Anamaria Teglas, participa in perioada 29.01 – 7.02.2018 la cursul „Communication in Action” in Cehia, langa Brno, in cadrul unui proiect Erasmus+. Participarea a fost posibila prin colaborarea cu Asociatia Wild Carpathia din Sighisoara.
Scopul principal al trainingului este de a dezvolta abilitatile participantilor in strategii de comunicare, pentru cresterea impactului organizatiilor in societate si pentru a eficientiza comunicarea cu grupurile lor tinta.
La training participa tineri din Cehia, Germania, Italia, Macedonia si Italia, iar acesta se va desfasura in Centrul de Educatie pentru Mediu Inconjurator Kapraluvmlyn.

Cursul pune accent pe elemente practice, astfel ca reprezentantele Wild Carpathia si Dianthus au participat la o emisiune in direct la Radio R, unde au vorbit despre Medias Bike Marathon, competitie a carei prima editie a fost organizata de Primaria Medias si Asociatia Dianthus in septembrie 2017, si a fost primul proiect in care cele doua organizatii au colaborat.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.