Proiect care va genera 122 de noi locuri de munca

Asociatia Caritas-Mitropolitan Greco-Catolic Blaj, in calitate de Beneficiar, anunta inceperea proiectului Antreprenor la Centru – Competitivitate economica si actiuni de crestere a ocuparii in Regiunea Centru, finantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Capital Uman 2014 – 2020, Axa prioritara: 3 – Locuri de munca pentru toti.
Proiectul se implementeaza in Regiunea Centru, in parteneriat cu Organizatia Centrala a Familiilor Kolping din Romania, pe o durata de 36 luni si are un buget de 14.728.674,88 lei.


Proiectul urmareste formarea in domeniul antreprenorial a 350 de persoane care au domiciliul sau resedinta in Regiunea Centru si care intentioneaza sa infiinteze o afacere non-agricola, in mediul urban. Se vor oferi participantilor servicii de consiliere, consultanta antreprenoriala, iar in urma unui concurs de planuri de afaceri, vor fi selectate 61 de persoane care vor primi o subventie de la 25.000 Euro la 37.000 Euro, pentru infiintarea si dezvoltarea unor afaceri, care vor genera crearea a 122 de noi locuri de munca.

Pentru functionarea intreprinderilor nou create, acestea vor fi monitorizate si vor primi sprijin specific in vederea dezvoltarii si sustenabilitatii. Cei interesati sa faca parte din grupul tinta al proiectului sunt rugati sa acceseze paginile de web: www.caritas-blaj.ro, www.kolping.ro – unde vor fi postate toate conditiile de inscriere.
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman
Date contact: manager proiect Anusca Nicolae: 0258-712228;
e-mail: antreprenorlacentru@caritas-blaj.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *