Două medieșence aleargă luna viitoare în Portugalia

Luna viitoare două medieșence vor participa la Campionatul European al Cluburilor de Cros, care este programat să aibă loc în Portugalia. Cele două sportive sunt Iulia Mărginean și Alexandra Hudea, ambele cu dublă legitimare. La competiția din data din februarie a.c.,  cele două atlete fac deplasare datorită Clubului Atletic Mica Romă din Blaj,și participă la categoria junior 1, cros 4 kilometri.

Iulia Mărginean
Alexandra Hudea

După o pauză de trei ani compețitia revine în calendarul internațional în 2022, iar cele mai mari cluburi de alergare pe distanță din Europa se vor întrece duminică, 6 februarie a.c., la Oeiras, în suburbiile Lisabonei.

Este a doua participare a unor medieșeni la acest concurs internațional, prima având loc în urmă cu 10 ani, sportivii fiind pregătiți tot de antrenorii Vasile Herman și Vasile Ibășfălean de la CSS Mediaș.

Detalii am aflat de la Vasile Herman la Interviurile Mediaș News.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.