Două eleve organizează spectacolul caritabil „DUMBRĂVENI, SUFLET ROMÂNESC”

Admiratorii cântecului, jocului și portului popular tradițional sunt așteptați sâmbătă, 12 martie a.c., începând cu orele 16:30, în sala de spectacol a Casei de Cultură Dumbrăveni. Într-o inițiativă de bun simț, din pură dragoste pentru comunitate, elevele Ryana Keszeg și Andreea Holom, sub îndrumarea doamnelor Luminița Maria Dejan și Coralia Costea, organizează spectacolul caritabil „DUMBRĂVENI, SUFLET ROMÂNESC”, sub patronajul și sponsorizarea asociației Simbio Sibiu— un eveniment cultural-artistic destinat iubitorilor de folclor tradițional românesc (și nu numai!), prevestind o primăvară luminată.

În urma unei donații de minimum 20 lei/persoană, spectatorii prezenți vor avea deosebita ocazie de a asculta cele mai frumoase cântece populare românești din zona Transilvaniei. Cuantumul donațiilor strânse în urma organizării evenimentului va fi folosit ulterior, în perioada sărbătorilor pascale, drept finanțare a altui proiect intitulat „Lumina Învierii” — pentru cauze caritabile din județul Sibiu, cu scopul ajutorării unor familii și copii din medii defavorizate, sate și comune.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.