Dinamic lanseaza primul single “E clipa ta” (audio)

Anul 2020 aduce schimbari in componenta formatiei Dinamic, piese noi si inregistrari in studio. Formatia a participat de curand la concursul organizat de Sibiu Guitar Meeting 2020, cu melodia “Ce sa fac ca sa-mi zambesti” si a decis ca este momentul sa inceapa inregistrarile pentru viitorul material discografic.

Primul single este “E clipa ta”. Melodia a fost înregistrata luna trecuta in studioul lui Florin Grigoras, leaderul formatiei RIFF, trupa care in acest an implineste 50 de cariera muzicala. Melodia va apare pe compilația de colectie “TOGETHER” editia a treia, care reuneste piese si artisti locali din judetul Sibiu.

Incepand de saptamana viitoare mai multe posturi de radio din tara si strainatate o sa difuzeze melodia mediesenilor. “E clipa ta” intra in playlisturile la Radio Ring, Radio Medias 725, Go FM, reteaua Radio Son (Targu Mures, Sighisoara, Reghin, Ludus, Sovata si Toplita), Radio AS (Tarnaveni), Muscel FM, Express FM, Radio Energy, Impact FM (Gura Humorului), Napoca FM, Radio Siebenbuergen (Germania), Freies Radio für Stuttgart (sectia romana).

Componenta Dinamic: Mihai Dan (chitara, voce), Ioan Muntean (bas, voce), Iosif Zoltan (baterie, voce), Mircea Hodarnau (chitară, voce) si Cătălin Chereji (clape, voce).

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.