Dinamic lanseaza primul single “E clipa ta” (audio)

Anul 2020 aduce schimbari in componenta formatiei Dinamic, piese noi si inregistrari in studio. Formatia a participat de curand la concursul organizat de Sibiu Guitar Meeting 2020, cu melodia “Ce sa fac ca sa-mi zambesti” si a decis ca este momentul sa inceapa inregistrarile pentru viitorul material discografic.

Primul single este “E clipa ta”. Melodia a fost înregistrata luna trecuta in studioul lui Florin Grigoras, leaderul formatiei RIFF, trupa care in acest an implineste 50 de cariera muzicala. Melodia va apare pe compilația de colectie “TOGETHER” editia a treia, care reuneste piese si artisti locali din judetul Sibiu.

Incepand de saptamana viitoare mai multe posturi de radio din tara si strainatate o sa difuzeze melodia mediesenilor. “E clipa ta” intra in playlisturile la Radio Ring, Radio Medias 725, Go FM, reteaua Radio Son (Targu Mures, Sighisoara, Reghin, Ludus, Sovata si Toplita), Radio AS (Tarnaveni), Muscel FM, Express FM, Radio Energy, Impact FM (Gura Humorului), Napoca FM, Radio Siebenbuergen (Germania), Freies Radio für Stuttgart (sectia romana).

Componenta Dinamic: Mihai Dan (chitara, voce), Ioan Muntean (bas, voce), Iosif Zoltan (baterie, voce), Mircea Hodarnau (chitară, voce) si Cătălin Chereji (clape, voce).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *