Din dragoste pentru Gyuri: Victor Solomon si Radu Captari (video)

Marti, 26 septembrie a.c., am participat la concertul “Din dragoste pentru Gyuri”, care a avut loc la Agnita. La un an de cand Gyuri a plecat prea iute dintre noi, mai multi prieteni s-au intalnit pe scena Casei de Cultura din orasul natal al artistului sa cante, sa recite si sa isi aduca aminte de prietenul lor.

Victor Solomon canta acum cu Conexiuni.  Fostul membru al  trupei Bosquito isi aduce aminte cu placere  de cantarile pe care le-a avut cu Gyuri, de partidele de pescuit sau jucarile muzicale avute impreuna. Radu canta muzica ruseasca si mi-a spus care era piesa preferata a lui Gyuri si cum se comporta acesta in momentul in care o auzea la concertele sale.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.