Din această lună începe stagiunea Orgelsommer 2021 (video)

Din această lună începe la Mediaş, stagiunea Orgelsommer 2021. Au mai ramas doar câteva zile pâna la primul concert din aceasta vară la Biserica Evanghelica Sfânta Margareta. Artişti din ţară şi strainatate şi-au anunţat prezenţa în această vară la Mediaş, în cadrul concertelor de la biserică sau Casa Shuller.

Edith Toth, organizatoarea concertelor mi-a spus la Interviurile Mediaş News Blog că şi în acest an vor poposi la Mediaş, artişti din Elveţia, Germania, Ungaria şi România. O să avem plăcerea să-i revedem pe cei de la Flauto Dolce, Costin Soare, şi două Cine-concerte cu Irina Margareta Nistor şi Foley´Ala.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.