Dezbatere publica privind proiectul de buget local

Primaria municipiului Medias organizeaza in data de 23 ianuarie a.c., ora 12:00,  in Sala „Daniel Thellmann“ o dezbatere publica privind proiectul de buget local pe anul 2018.

 

Proiectul poate fi consultat in format fizic, la sediul Primariei Medias – Centrul de Informare pentru Cetateni, cat si pe site-ul municipalitatii, accesand sectiunea Informatii Publice – Buget – Proiect Buget 2018.

Toti cetatenii interesati sunt asteptati sa depuna in scris opiniile si sugestiile cu valoare de recomandare,  pe mailul primariei:  primaria@primariamedias.ro sau la sediul Centrului de Informare pentru Cetateni din cadrul Primariei Medias, pana la data de 22 ianuarie, ora 15:30.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.