Curs de prim ajutor

Crucea Rosie-Subfiliala Medias incepe inscrierile pentru un nou curs de prim-ajutor, care va avea loc sambata 20 ianuarie a.c., ora 09:00.

“Acest curs ofera posibilitatea de a invata tehnici cheie de salvare a vietii pana la sosirea ajutoarelor calificate de la Ambulanta. Durata cursului este de 12 ore, sesiunile au caracter preponderent practic si punem la dispozitie toate materialele necesare. Cursul de prim ajutor se finalizeaza cu un examen, in urma caruia se primeste un certificat de absolvire si o legitimatie, care confirma ca persoana este instruita sa acorde primul ajutor de baza. Inscrieri la nr.de tel. 074.061.7043 intre orele 9-14”, spun organizatorii.

Crucea Rosie Romana organizeaza cursuri de prim ajutor de baza in conformitate cu prevederile Legii 139/1995 a Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania si a Legii nr. 524/2004 pentru modificarea si completarea Legii SNCRR care stipuleaza ca, pentru categoriile profesionale expuse riscurilor de accidentare, aceste cursuri sunt obligatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *