De Ziua Culturii Naționale, Nicolae Suciu își lansează romanul Festinul

Ca în fiecare an, Ziua Culturii Naționale este marcată printr- o serie de evenimente la Muzeul Gazelor Naturale.  De data aceasta, elevii clasei a-2a C, de la Școala gimnazială ,,Mihai Eminescu,, din Mediaș, vor realiza un moment poetic, de la ora 11.00, evocând personalitatea și scrierile poetului Mihai Eminescu,  de la nașterea căruia se împlinesc 173 de ani.

În partea a doua a zilei de 16 ianuarie a.c., începând cu ora 16.00, profesorul Nicolae Suciu își va lansa romanul,, Festinul” . Evenimentul va fi susținut de către editorul  Nicolae Băciuț, Lorinczi Francisc Mihai și Răzvan Ducan,  scriitori; Criticul Ioan Marcoș.  Din roman va lectura prof. Gabriela Lup, iar atmosfera va fi întreținută muzical de catre prof. Gabriela Pădurean.
Mai multe detalii despre romanul,, Festinul” ai aici.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.