De Paște comandă Bucate din Proximitate

În această perioadă dificilă în care suntem nevoiți să stăm în casă, putem să ne procurăm alimentele necesare prin intermediul proiectului Bucate din Proximitate, inițiat de medieșenca Anamaria Teglaș.


Livrare este GRATUITĂ pe o arie de 60 km de Mediaș, pentru coș minim de 100 lei, în fiecare marți, pentru comenzile efectuate până duminică ora 20:00 săptămâna precedentă.
Anamaria și Feri Teglas mi-au explicat aseară cam ce puteți cumpăra în cadrul acestui proiect.

Proiectul „Bucate din proximitate” are ca obiectiv general facilitarea cooperării între producătorii locali din teritoriul GAL Podișul Mediașului pentru comercializarea produselor locale prin lanțuri alimentare scurte și înființarea unei cooperative.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.