Cristiana Budică „Mongol”, invitat special la Cupa Mediaşului la kickboxing

În data de 18 iunie a.c., este programată cea de-a treia ediţie a Cupei Mediaşului la kickboxing. Cei de la Dragon Fight Academy Kickboxing Mediaş anunţă prezenţa la eveniment a unui invitat special. Este vorba de Cristiana Budică „Mongol”.

Cristiana a adunat victorii în 8 sporturi şistiluri marţiale diferite, ceea ce este un record. Sportiva a cucerit titluri naţionale, europene şi mondiale, a disputat meciuri de Box, Kempo, Wu-Shu, Karate, Jiu-Jitsu, Kickboxing, MMA (mixed martial arts) fiind prima româncă ce a luptat în sistemul „cage fighting”, în 2012, laTallinn-Estonia, participare ce i-a adus un titlu mondial, şi acesta în premieră pentru România.

Având la activ 268 de meciuri de amatori în 10 sisteme de luptă şi 21 de meciuri la profesionişti câştigate, cu 12 prin ko. având 3 înfrângeri şi un egal, Cristiana Budică a câştigat anul trecut titlul mondial de Muay Thai Fight4KO.

Cristiana este deţinătoare a 4 titluri mondiale de kick box şi muay thai, a unui titlu balcanic şi unul european, toate la profesionişti (WKA, WTKA – SK, EMC – WMF Colosseum Turnament, Fight4KO an IFMA Event şi WMF.)

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.