Cosmin Berghean şi prințesa mongolă

Medieşeanul, Cosmin Berghean a colaborat de curând la scurtmetrajul „Lumina lumii – o poveste mongolă„, care va fi lansat în acest an.

Ter Chono, prințesa mongolă este interpretată de campioană mondială la kickboxing Cristiana Stancu, iar proiectul prezintă în premieră copiii ce dețin roluri principale în producția de film.

Sara Gavrilă, de 9 ani, a interpretat rolul „Mura”, personaj atașat de eroina filmului, Ter Chono. Personajul Mura a prezentat un rol cu impact pur spiritual, care stă la baza poveștii și descrie în esență relația dintre cele două personaje feminine.

Maya Armasu, de 12 ani, a interpretat rolul „Ilinca”, având o contribuție puternică într-un rol de compoziție cu impact emoțional, specific perioadei istorice în care este plasată acţiunea filmului.

Cosmin Berghean a colaborat la această producţie în calitate de fotograf, dar a făcut şi figuraţie.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.