Copsa Mica: Seminar de Educatie rutiera

Ieri, 20 martie a.c., incepand cu ora 11.00, la Liceul Tehnologic “Nicolae Teclu” Copsa Mica a avut loc un Seminar de Educatie rutiera pentru elevii claselor a XI-a.

Evenimentul a fost organizat de agentii de la Politia Nationala in colaborare cu Politia Locala Copsa Mica si s-a axat pe conducerea unui autovehicul fara permis, consecintele consumului de alcool si substante halucinogene asupra participantilor la traficul rutier, echiparea corecta si reguli pentru participarea la traficul rutier (ptr. biciclisti, soferi si pietoni), prezentarea unui etilotest si a modului de folosinta a acestuia.

Pentru a face prezentarea cat mai atractiva si dinamica, agentii de politie s-au folosit si de mijloacele multimedia de pe internet si prezentari powerpoint, iar elevii au fost foarte bucurosi ca, timp de peste o ora, au putut accesa aceste informatii pe teme rutiere direct de la sursa.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.