Amy Macdonald, cap de afis la Blaj aLive 2017

Primul concert din Romania al artistei Amy Macdonald va fi sustinut pe Campia Libertatii din Blaj.
Amy Macdonald (UK), Walking On Cars (Irlanda), Lola Marsh (Israel), Alternosfera (Rep. Moldova), Suie Paparude (Ro), Coma (Ro) si Sinoptik (Ucraina) se numara printre primele confirmari Blaj aLive 2017. Aflat la cea de-a cincea editie, festivalul va avea loc pe 4 iunie 2017, pe Campia Libertatii, si va oferi fanilor bilete special gandite pentru distractia in gasca.


Considerata drept una dintre cele mai de succes cantarete si compozitoare de origine britanica, Amy Macdonald a urcat inca de la debut pe primele locuri ale topurilor europene. Primul sau album, „This is the life”, a intrat pe primul loc al clasamentelor din cinci tari, inclusiv Marea Britanie, a castigat discul de platina in 12 tari si s-a vandut in peste trei milioane de exemplare in intreaga lume.

Piesa care da titlul albumului a urcat pe prima pozitie in zece tari si a inregistrat vanzari de peste doua milioane de copii. De la lansarea albumului “This Is The Life”, din 2007, Amy a cantat pe scenele unora dintre cele mai cunoscute festivaluri din Europa, precum T in the Park sau Glastonbury.
Biletul pentru ziua de festival va avea pretul de 60 de lei/persoana. Insa, in premiera pentru piata locala, Blaj aLive lanseaza cateva pachete speciale pentru cei care doresc sa vina impreuna pe Campia Libertatii:
– trei persoane (acces simultan pe acelasi bilet) – 140 lei (aLive 3)
– patru persoane (acces simultan pe acelasi bilet) – 160 lei (aLive 4)
– cinci persoane (acces simultan pe acelasi bilet) – 190 lei (aLive 5)
Biletele sunt disponibile in retelele Eventim, Kompostor sau direct pe www.blajalive.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *