Copsa Mica: Programul “Eu Selectez!” – Editia a VII-a

Primaria orasului Copsa Mica impreuna cu SC Eco-Sal SA Medias, in parteneriat cu Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” Copsa Mica, au demarat joi, 4 mai 2017, a VII-a editie a campaniei de sensibilizare-colectare selectiva a deseurilor “Eu Selectez!”. In cadrul proiectului, s-au inscris 16 voluntari, elevi ai claselor a VIII-a ai scolilor gimnaziale din localitate.

Proiectul se desfasoara in mai multe etape: cursuri despre colectarea selectiva, vizite in teren la locurile de colectare selectiva, vizita la statia de selectie si transfer Eco-Sal Medias, vizitarea depozitului ecologic de la Sighisoara, pichetarea zonelor de selectie din oras, distribuirea de materiale informative, etc.

La final, absolventii vor sustine un seminar despre colectarea deseurilor, in fata parintilor si a altor invitati din oras. Participantii vor primi Certificate de Experti in Managementul Deseurilor si vor face o vizita la Parlamentul Romaniei, ca o mica rasplata pentru cunostintele acumulate si activitatea desfasurata in cadrul programului „Eu Selectez!”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.