Copsa Mica: Programul “Eu Selectez!” – Editia a VII-a

Primaria orasului Copsa Mica impreuna cu SC Eco-Sal SA Medias, in parteneriat cu Liceul Tehnologic “Nicolae Teclu” Copsa Mica, au demarat joi, 4 mai 2017, a VII-a editie a campaniei de sensibilizare-colectare selectiva a deseurilor “Eu Selectez!”. In cadrul proiectului, s-au inscris 16 voluntari, elevi ai claselor a VIII-a ai scolilor gimnaziale din localitate.

Proiectul se desfasoara in mai multe etape: cursuri despre colectarea selectiva, vizite in teren la locurile de colectare selectiva, vizita la statia de selectie si transfer Eco-Sal Medias, vizitarea depozitului ecologic de la Sighisoara, pichetarea zonelor de selectie din oras, distribuirea de materiale informative, etc.

La final, absolventii vor sustine un seminar despre colectarea deseurilor, in fata parintilor si a altor invitati din oras. Participantii vor primi Certificate de Experti in Managementul Deseurilor si vor face o vizita la Parlamentul Romaniei, ca o mica rasplata pentru cunostintele acumulate si activitatea desfasurata in cadrul programului “Eu Selectez!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *