Concursul National de Ecologie „Generatia ECO – Terra”

Clubul Copiilor Medias organizeaza maine, 27 aprilie a.c., Concursul National de Ecologie „Generatia ECO – Terra”. Concursul incepe la ora 10:00.

Proiectul urmareste in principal formarea de comportamente durabile in randul tinerei generatii, valorificarea si impartasirea experientelor cadrelor didactice si elevilor din invatamantul preuniversitar pentru dezvoltarea constiintei ecologice.

Cultivarea interesului fata de natura, dezvoltarea convingerilor privind ocrotirea mediului inconjurator, intelegerea necesitatii conservarii si utilizarii rationale a resurselor naturale, in vederea asigurarii unei lumi mai curate si mai sanatoasa, atat pentru generatiile actuale, dar si pentru generatiile urmatoare.

De asemenea, se urmareste afirmarea si stimularea potentialului artistic al copiilor din invatamantul primar, gimnazial si liceal.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.