Concert special HORTUS MUSICUS

Ansamblul cameral international HORTUS MUSICUS concerteaza vineri, 22 iulie a.c., la Medias. Concertul va avea loc la Biserica Evanghelica ”Sf. Margareta”, incepand cu orele 19:00.

Hortus-musicus

Componenta:

    • Ulrike Titze – Violine/vioara (D)
    • Dóra Király – Blockflöte, Fagott/flaut drept, fagot (HU)
    • Guido Titze – Oboe, Oboe da caccia/oboi, oboi da caccia (D)
    • István Csata – Viola da gamba (RO)
    • Paul Cristian – Cembalo/clavecin (RO)

Ansamblul cameral international HORTUS MUSICUS s-a nascut in aceasta formula de componenta in anul 2014, ca rezultat al colaborarii muzicale de lunga durata in proiectul anual al Orchestrei Baroce a Festivalului de Muzica Veche de la Miercurea Ciuc. Formatia reuneste muzicieni din trei tari, Germania, Ungaria si Romania, care impartasesc acelasi crez artistic: pasiunea pentru muzica veche si studiul stilului autentic de interpretare a repertoriului baroc, pe instrumente de epoca.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.