Code Warriors au revenit la Interviurile Mediaș News (video)

Tinerii de la echipa de robotică Code Warriors au revenit la Interviurile Mediaș News.

Primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman, a avut în ultima perioadă întâlniri cu elevii care fac parte din echipele de robotică de la Colegiul „Școala Națională de Gaz“, Liceul Teoretic „Axente Sever“, precum și Liceul Teoretic „Roth – Oberth“.
Echipele medieșene au participat recent la competiții demonstrative de profil și se pregătesc, în continuare, pentru etapa regională, care se va desfășura la București, în perioada 16-19 februarie 2023.

„În calitate de primar al municipiului Mediaș, am declarat mereu că voi susține și voi recompensa performanța elevilor din municipiul nostru, atât în ceea ce privește activitățile școlare, dar și cele extrașcolare. I-am asigurat mereu, atât pe elevi, cât și pe profesorii lor coordonatori și pe directorii instituțiilor de învățământ, de sprijinul administrației publice locale în ceea ce privește desfășurarea actului educațional. În cazul de față, sunt bucuros că putem fi din nou alături de echipele de robotică formate la nivelul liceelor din municipiul nostru. Le urez mult succes în activitățile lor și îi asigur pe medieșeni că voi continua să susțin performanța, în toate domeniile“, a declarat primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.