“Cine spala oala de mamaliga”, pe scena Joben Club

Mediesenii iubitori de teatru sunt invitati vineri, 9 iunie a.c., de la ora 21:00, sa vada piesa de teatru “Cine spala oala de mamaliga”, la Joben Club and Lounge.

Spectacolul ”Cine spala oala de mamaliga” va propune sa ascultati o serie de povestiri cu talc culese direct de la povestasii din Muntii Apuseni. Amprenta locurilor din care au fost culese povestirile este pastrata atat in ”graiul” in care sunt interpretate textele de actorii Elena Ivanca si Ioan Isaiu, cat si in muzica originala compusa si interpretata live la pian si flaut de medieseanca Edith Toth.

Sambata si duminica piesa se joaca si la festivalul Fringe, de la Sibiu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.